Loading...
Trädgårdscaféet2019-06-13T10:53:28+00:00

Vegetarisk lunchbuffé – helgfria vardagar 11:30–14:15
OBS: Midsommarhelgen, 21–22 juni är det stängt

På vardagar serveras vår omtalade vegetariska buffé med ljuvliga varmrätter, innovativa sallader, soppor och hembakt bröd. Smaker från världens olika kök. Buffén bygger alltid på säsongens råvaror, och är i möjligaste mån ekologiska och närodlade. Målsättningen är en spännande matupplevelse som innehåller det där lilla extra. Beställ också ett gott glas vin eller en läskande öl till maten.

På buffébordet:
Minst 3 varmrätter
Minst 3 tillagade sallader
Frukt och bröd
Mineralvatten, kaffe/te
Pris 165:- per person
Dagens soppa 115:- inklusive smör & bröd, mineralvatten och kaffe/te

Har du matallergi?
Vi strävar efter att dagligen servera några rätter fria från nötter, mjölk, gluten och ägg. Är du mycket känslig bör du vara medveten om att det kan finnas spår av dessa ämnen eftersom de hanteras dagligen i köket. Vi använder vanligtvis kryddor som chili och paprika, olika typer av lök, selleri, ingefära, tomat, citrus, stenfrukter, olika sorter av curry och baljväxter.

Smörgåsar och bakverk
Trädgårdscaféet serverar ett urval av matiga smörgåsar  veckans alla dagar.
Smörgåsar 59-98:-

Öppettider:

Måndag-fredag: 11.00-16.30
Lördag-söndag: 11.00-16.30
OBS: Midsommarhelgen, 21–22 juni är det stängt
Vegetariska lunchbuffén serveras helgfria vardagar 11.30-14.15

Varmt välkomna!

Kokboken

”Slottsträdgården Ulriksdal – Grön mat och njutning från Trädgårdscaféet” bjuder på mängder av inspirerande bilder och frestande gröna recept. En bok för dig som vill laga mer vegetarisk mat eller få inspiration till gröna tillbehör till exempelvis fisk eller kött. Boken innehåller lättlagade recept på matbröd, fräscha sallader, mättande soppor, härliga bakverk och varmrätter. Här finns också tips på gröna alternativ till den klassiska julmaten. Kokboken kostar 195:-

Författare: Katarina Nordgren. Foto: Tomas Södergren.

Bordsreservation – vardagar

För sällskap på minst fyra personer finns möjlighet att på vardagar göra en bordsreservation mellan kl 11.30–13.30. Möjlighet att boka bord på lördagar och söndagar återkommer senare. Väl mött.
    Genom att lämna dina uppgifter till oss samtycker du till sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i vår Integritetspolicy.