Smakfull matupplevelse utlovas alla dagar i veckan. Vår vegetariska & populära lunchbuffé serveras vardagar och helgmenyn är soppor, smörgåsar & go´fika. Boka ett julbord i december redan nu.
Vegetarisk och vegansk mat är sedan länge en smakfull och uppskattad specialitet. Ett framgångsrikt och mångkulturellt koncept med spännande recept och rätter från hela världen. Året runt köar sugna matgäster för att ta del av vegetarisk ko(n)st.
Öppettider
Alla dagar
11.00–16.30.
Vegetarisk lunchbuffé vardagar
11.30–14.15.
Vårt Gröna Julbord
Boka vårt vegetariska julbord (lunch eller middag) antingen i egen lokal eller i vårt Trädgårdscafé.
Julen startar 2 december hos oss.
JULBORD – middag för sällskap
30 – 60 personer i egen lokal – kväll/helg
755:-/person
JULBORD – lunch för sällskap
30 – 60 personer i egen lokal – vardag
395:-/person
BUFFÉLUNCH med julsmaker
i vårt Trädgårdscafé
vardagar 11.15 – 14.30
209:-/person
Boka nedan eller om ni är fler än 8 pers maila konferens@rappne.se
Boka bord & julbord
Här bokar du bord i caféet (vardagar) eller vårt julbord.
Helgdagar och vissa klämdagar är inte bokningsbara.
Vegetarisk lunchbuffé
Återkommande succé
I 25 år har Trädgårdscaféet haft vegetariska förtecken, där lunchbuffén ständigt får smakfulla ovationer. Serveras vardagar 11.30–14.15. Pris: 199:-. Varmrätter, sallader, soppa, frukt och bröd, mineralvatten & kaffe/te. Dagens soppa 135:- inkl. blandad sallad, dressing, bröd, mineralvatten & kaffe/te.
Smarrig helgmeny
Närproducerade & ekologiska råvaror
All mat lagas från grunden, gärna av närproducerade ekologiska råvaror. Även på helger då vi normalt erbjuder vegetarisk soppa (135 kr), gryta/sallad (159 kr) samt vegetarisk smörgåsar (60-120 kr). Ofta extra stor laddning av hembakade och uppskattade bakverk. Veg lunchbuffé serveras inte på helger.
Allergisk?
Vi märker maträtterna
Alla maträtter som innehåller någon av 14 ingredienser som finns på livsmedelsverkets allergenlista märker vi ut tydligt (läs mer). Andra överkänsligheter skrivs inte ut. Mycket känslig? Kan finnas spår av chili, lök, vitlök, soja, ingefära, citrus, koriander, paprika, baljväxter som dagligen hanteras i köket.
Hantverket
Kom och ta en go´fika
Våra bakverk är – liksom den vegetariska lunchbuffén – alltid “egenodlade”. Ett gediget hantverk där t ex all deg kavlas för hand och varje bulle gräddas i egen ugn. Så titta förbi och smaka på några av våra populära bakverk. Smaskens.
Frilandsfiket
Alltid högt i tak
I fantastisk utomhusmiljö vid vårt Friland och himla högt i tak (ofta blått) finns sommartid möjlighet för fika & enkel lunch. Frilandsfiket har nu stängt för säsongen.
Gott om rum
Caféet grönskar året runt
I ett grönskande trädgårdscafé finns gott om utrymme. Caféet är uppdelat i två delar men här finns också utrymme inomhus i Orangeriet och ofta i Ladan. Under årets varmare dagar är innergården ett soligt alternativ utomhus eller terrassen på taket. Du kan boka bord inomhus – men inte helger och vissa helgdagar (klämdagar).
Mångkulturellt kök
Smaker från hela världen
Vegetarisk och vegansk mat är en uppskattad specialitet. Både matnyttigt och smakfullt vilket vi tillskriver en tradition av proffsig, kreativ, mångkulturell och trogen kökspersonal. Vegetarisk ko(n)st i ständig förändring och utveckling. Ett koncept med recept och rätter från hela världen.