Överraska arbetskamrater eller kamratkrets med en aptitlig sammankomst och smakfull måltid.
Det vegetariska köket är vår specialitet! Under drygt 20 år har trädgårdskafé utvecklat kokkonsten och är idag ett av de ledande vegetariska köken i Sverige. Men kvällstid erbjuder vi också skaldjur, fisk- och kötträtter av hög klass.
Vårt välmeriterade köksteam är kravmärkta och ekologiska råvaror, som följer årstiderna, självklara ingredienser.
Menyer
Förrätter:
• Varmrökt torskrygg med pepparrotskräm, vattenkrasse och gräslöksolja.
• Bakade betor slungade I svarta vinbär, serveras med getostsmulor och palmkålschips.
• Asiatisk söt-syrlig soppa med pilgrimsmusslor, kycklingfylld savoykål och kaffirlime gel på bakade tomater.
Varmrätter:
• Helstekt ryggbiff med rostade medelhavsgrönsaker och svartpepparsås.
• Rödingfilé med blomkålsvariation, dillpicklad rödlök, bakad purjolök samt rom beurreblanc med gräslök.
• Örtfylld kycklingballotine, sauterad spenat, hasselbackspotatis och citronsås.
Desserter:
• Rulltårtsbakelse med bärkompott och lättvispad grädde.
• Mandelmussla med husets curd och italiensk maräng.
• Chokladmousse-ägg på en bädd av sötade körsbär.
Pris per kuvert inkl 12% moms;
3 rätter = 756 kr.
2 rätter = 599 kr.
Samma meny för samtliga gäster – minimum 40 gäster.
Priserna inkluderar personalkostnad, möblering, linnedukar och engångsservett, utensilier och ljus samt städning. Vid middag i anslutning till avslutad konferens debiteras ingen lokalhyra. Vid övriga tillfällen tillkommer lokalhyra.
Så långt som möjligt används ekologiska och närproducerade råvaror till samtliga rätter. Vi använder aldrig rödlistade fisksorter.