Personal sökes till vårt Trädgårdscafé

Du med ett glatt humör som gillar att jobba i grupp men även självständigt och känner ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom restaurang eller konferens. Arbetet innebär framförallt dagtid och var 3:e helg men ibland även kvällar. Tjänster: Heltid – tillsvidareanställning Extrapersonal  – arbete var 3:e helg och vid behov Skicka ditt CV till konferens@rappne.se Kontaktpersoner: Mia Rappne och Peter Kothe  

Diskare sökes till vårt Trädgårdscafé

Vi behöver stärka upp vårt Trädgårdscafé med två diskare, en heltidstjänst och en deltidstjänst.  Heltidstjänsten innebär arbete på dagtid, måndag till fredag, men det kan förekomma vissa kvällar och helger. Deltidstjänsten är framförallt arbete på helger men kan även innebära vissa vardagar och schemaläggs med 2-3 månaders intervall. Vi söker dig som är ordningsam samt att du har tidigare erfarenheter av yrket. Tillträde omgående. Lön enl. avtal. Ansökan skickar du till konferens@rappne.se Slottsträdgården Ulriksdal är en etablerad och välrenommerad handelsträdgård, belägen i Ulriksdals slottspark strax norr om Stockholm. Det är en upplevelseplats som lockar människor från hela landet. Vi bedriver växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter, trädgårdsdesign samt konferens och restaurang i trädgårdsmiljö.  

Extra medarbetare till vårt kockteam, Trädgårdscaféet

Vi söker dig som vill jobba extra på vardagar eller helg. Det är ett plus om du har erfarenhet inom kockyrket, men det är inget krav. Har du intresse av att laga mat och är intresserad av att lära och utveckla dina kunskaper inom vegetarisk matlagning kan vi garantera en rolig och stimulerande arbetsplats där vi tillagar att från grunden av ekologiska/kravmärkta råvaror. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och även sätta din prägel på maten vi serverar. Tjänsten innebär extra vid behöv och innefattar i huvudsak dag-pass och helger i trädgårdscaféet, men möjlighet ges även att få hjälpa till vid arrangemang i vår konferens- och festvåning kvällstid. Lön enligt överenskommelse. Ansökan skickar du till konferens@rappne.se Slottsträdgården Ulriksdal är en etablerad och välrenommerad handelsträdgård, belägen i Ulriksdals slottspark strax norr om Stockholm. Det är en upplevelseplats som lockar människor från hela landet. Vi bedriver växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter, trädgårdsdesign samt konferens och restaurang i trädgårdsmiljö.