" />
Loading...
Jobba hos oss2018-08-17T10:29:47+00:00

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Nu söker vi en administrativ chef

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”1797,1964,1961,1798,1583,1963,1716″ onclick=”link_no” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Ekonomiansvarig till Slottsträdgården Ulriksdal

Slottsträdgården Ulriksdal söker en erfaren och rutinerad ekonomiansvarig med övergripande ansvar för företagets administration. Både när det gäller ekonomi och personaladministrativa ärenden.

Slottsträdgården Ulriksdal är en av Sveriges största och mest välrenommerade handelsträdgårdar. Det är också en upplevelseplats med ett unikt utbud som lockar människor från hela landet, liksom många utländska turister.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig har du helhetsansvar både strategiskt och operativt. Ett ansvar som omfattar det ekonomiska flödet i sin helhet – högt som lågt. Det innebär att du utför löpande rutinuppgifter men också ingår i ledningsgruppen för att utveckla verksamhetens innehåll och inriktning.Du har löpande administrativt stöd på alla nivåer – från VD, ledningsgrupp och respektive avdelning. Viktigt att du bidrar till lönsamhet och affärsmässighet. I uppdraget ingår också att bibehålla och utveckla organisationen till en fungerande enhet. Att sudda ut eventuella gränser och få alla medarbetare att samverka. Du odlar förstås en förändringsinriktad kultur och är öppen för utveckling och effektivisering.

I rollen ingår personalansvar för fyra personer (två ekonomiassistenter, en IT-ansvarig och en marknadsförare) och du ingår som sagt i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD för Slottsträdgården Ulriksdal.

Följande arbetsuppgifter ingår

 • Redovisning och ekonomi
 • Löpande redovisning och fakturering
 • Redovisning av moms och skatter
 • Avstämningar, bokslut, årsredovisning och deklaration
 • Uppföljning och analys av resultat
 • Budget
 • Lagerredovisning
 • Löneredovisning
 • Statistik och annan löpande ekonomiadministration
 • Löpande kontakt med revisorer, banker, försäkringsbolag etc.
 • Sammanställning och presentation av ekonomisk och annan information till ledningsgrupp och personal
 • Verksamhetsstyrning, nyckeltal, pedagogiska diagram
 • Samordna rutiner i verksamheten och administrationen
 • Skapa struktur för dokumentation

Personaladministration

 • Personaladministrativt stöd till chefer och personal
 • Frågor kring pensioner, försäkringar, arbetsrätt
 • Avtalshantering
 • Övriga personalfrågor

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen är att du har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. God kunskap om ekonomiska flöden och flera års erfarenhet av ekonomiskt helhetsansvar från ett mindre eller medelstort företag. Helst med olika verksamhetsområden. Du får också gärna ha erfarenhet av personalledning. Och bör ha god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

 • Goda kunskaper i Office-paketet är ett måste.
 • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.
 • Kunskap om systemen Navision och Quinix är meriterande.

 Personliga egenskaper

Vi söker efter en trygg och pålitlig person som är noggrann och analytisk. Som person har du god social kompetens och är flexibel, prestigelös med hög integritet. Du har goda ledaregenskaper och pondus, är samtidigt en lyhörd och prestigelös lagspelare.

Förmåga att strukturera ditt arbetssätt och sätta gränser är viktigt. Du är självklart förändringsbenägen, med starkt driv och initiativkraft. Gillar att vara delaktig i verksamheten. Sist men inte minst så brinner du för administration och siffror.

Mer om Slottsträdgården Ulriksdal

Årligen passerar omkring 600 000 besökare i mycket vacker miljö i Ulriksdals slottspark. Här bedrivs växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter samt trädgårdsdesign. Här finns även visningsträdgårdar och stort friland med självplock av blommor och grönsaker under sommarhalvåret. Allt ekologiskt odlat. Slottsträdgården Ulriksdal erbjuder också konferens och trädgårdscafé i slottsmiljö.

Kulturen är serviceinriktad. Organisationen är platt med mycket hjärta och utan revirtänk. Vi strävar efter en öppen samverkan. Trivsel och omtanke värderas högt. Värdegrunden bygger på en positiv och prestigelös attityd, kreativitet, respekt och samarbete/lagarbete. Personalen är engagerad, brinner för det de gör och har roligt tillsammans.

Det är viktigt att du delar vår värdegrund och uppskattar en platt organisation utan revirtänk, respekterar allas kunskap och värdesätter god kvalitet, trivsel, omtanke och vackra miljöer. Du ska även verka (och tro på) en långsiktigt hållbar utveckling.

Mer om tjänsten

 • Tillsättning: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Ulriksdal, Solna
 • Uppdraget är ett ”hyrköpsuppdrag” och du blir anställd hos Andara de första sex månaderna och därefter övergår anställningen till Ulriksdals Slottsträdgård om båda parter så önskar

Rekryteringsbyrån Andara ansvarar för rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta rekryteringsansvariga Lilian Norin på lilian.norin@andara.se Bifoga CV och personligt brev till Andar. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan![/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]