Trädgårdsdesigner sökes

Slottsträdgården Ulriksdal är en etablerad och välrenommerad handelsträdgård, belägen i Ulriksdals slottspark strax norr om Stockholm. Det är en upplevelseplats som lockar människor från hela landet. Vi bedriver växthusodling, frilandsodling, försäljning av inomhus- och utomhusväxter samt trädgårdsdesign. Vi erbjuder också konferens och restaurang i trädgårdsmiljö.

Vill du vara med i ett kreativt team som utvecklar utemiljöer, parker och trädgårdar för såväl företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vill du arbeta på en arbetsplats där vi värnar om miljö, växter och sociala möten? Då finns en möjlighet för dig att söka en tjänst till oss på Slottsträdgården Ulriksdal AB.

Vi söker nu en Trädgårdsdesigner till Designavdelningen för att tillsammans med oss råda våra kunder i frågor om trädgård, utemiljö och växtmaterial. Målet är att förverkliga kundens trädgårdsdrömmar och utveckla funktionella, estetiskt tilltalande- samt hållbara utemiljöer.

Om tjänsten:

Arbetet går ut på att på egen hand, och i team, lösa uppdragsgivarens behov av trädgårdsplanering i form av hembesök, upprättande av ritningar, växtplanering samt att arbetsleda under plantering- och skötseluppdrag. Vår ambition är att på ett tryggt, inspirerande och produktivt sätt hjälpa våra kunder att förverkliga sina trädgårdsdrömmar.

Vi söker dig som:

  • är utbildad trädgårds-/landskapsingengör, trädgårdsdesigner, landskapsarkitekt eller har motsvarande dokumenterad yrkeserfarenhet av trädgårdsgestaltning och anläggning
  • har god erfarenhet att rita trädgårdar, ta fram förslag på växter och hårdgjorda material
  • har god vana att arbeta i CAD-baserat ritprogram som AutoCad eller Vectorworks, office-paketen, Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator
  • har god servicekänsla, gillar högt tempo och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp
  • har en positiv attityd, är engagerad och flexibel i sitt arbetssätt samt trivs med kundkontakt
  • har erfarenhet av att arbetat med plantering och skötsel
  • B-körkort och god körvana är ett krav

Arbetstid: Heltid med start 3 oktober eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: enligt kollektivavtal

Vi erbjuder dig:

En lärorik, rolig och händelserik arbetsplats med kreativa, kunniga och härliga arbetskamrater. Frukost och god vegetarisk lunch till självkostnadspris, kollektivavtalade försäkringar (kommunal), friskvårdsbidrag och möjlighet att nyttja vår kiropraktor som tar hand om oss på plats med jämna mellanrum samt Yoga ca en gång i veckan.

Skicka din ansökan med cv, arbetsprov samt personligt brev till tradgardsdesign@rappne.se. Ange ”Ansökan Trädgårdsdesigner” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag måndag 5 september 2022.

Vid frågor om tjänsten är ni välkomna att kontakta Alexander Lindqvist på alexander.lindqvist@rappne.se eller på telefon: 076 045 32 74.

Vårt trädgårdscafé söker konditor/bagare.

Trädgårdscaféet är en arbetsplats som i huvudsak jobbar med ekologiska råvaror i kök och bageri.

Inför vår högsäsong söker vi en konditor/bagare till vårt bageri-team.
Tjänsten är på 75% och gäller säsong fr.o.m. nu fram till 30:e september och innefattar i huvudsak dag pass på vardagar, men kan även inkludera en del helger.

Vi söker dig som är glad, positiv, har minst 3-års dokumenterad yrkesvana och gillar att jobba självständigt, men där du är en del av en arbetsgrupp. Du skall ha goda kunskaper kring konditori- och bageriproduktion, gärna med ett intresse att prova nya bakverk/bröd. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta din prägel på de bakverk vi erbjuder våra gäster!

Lön enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till vår kökschef Mia Krook, senast 6:e april:
mia@rappne.se

Vi söker en erfaren butikssäljare till vår Trädgårdsbutik.

Är du driven, serviceinriktad, flexibel och gillar det här med färg, form och grönt? Vill du jobba i ett team med engagerade kollegor, dagar fyllda med kreativitet, bra energi och god samhörighet. Då är det dig vi söker.

Våra gäster ska få en upplevelse varje gång de besöker oss, både i form av kunskap, nyheter, AHA & WOW känsla! Som butikssäljare skapar du förutsättningar för våra besökare att hitta den information, artiklar och växter som söks. Detta innebär att du tar hand om våra besökare, prismärker, fyller på varor, tar hand om våra växter och hjälper våra dekoratörer att få butiken att bli så inspirerande och vacker som möjligt, alla dagar i veckan! Vårt signum är att varje besök hos oss ska leda till en ny upplevelse.  

Vi ser gärna att du: är en trygg person med hög arbetsmoral, har glimten i ögat, har erfarenhet av att leda utan att vara chef, har tidigare butikserfarenhet inom handel, sälj och service, har snabba fötter och god fysik, har intresse för växter, öga för form och färg, är flexibel och inte rädd för att ”hugga i”! 

Vad erbjuder vi då: Kreativa, kunniga och härliga arbetskamrater, vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Frukost och god vegetarisk lunch till självkostnadspris, kollektivavtalade försäkringar (kommunal), friskvårdsbidrag, vår kiropraktor som tar hand om oss på plats med jämna mellanrum och Yoga en gång i veckan. 

Skicka in din ansökan, med personligt brev och CV, omgående då vi gör ett löpande urval till ansokan@rappne.se
Vi kan tyvärr inte ta emot förfrågningar på telefon. 

Varmt välkommen med din ansökan!