Konferens och festvåning

Våra lokaler ligger i direkt anslutning till handelsträdgården och har en hög hemma-hos-känsla med en genomtänkt design och funktion. Bröllop eller 50 års fest med trerätters middag, bar, dans och liveband? Vi arrangerar utifrån era önskemål. Våra unika och vackra lokaler rymmer upp till 130 matgäster. Vällagad mat, närheten till naturen och växthusens blomsterhav bidrar till en minnesvärd upplevelse. Lokalhyra med frukt och vatten, förmiddagskaffe med smörgås, Slottsträdgårdens vegetariska lunchbuffé samt eftermiddagskaffe med bakverk.

Vår konferens & festvåning är inbäddad i en prunkande grönska från vårt friland med självplock, handelsträdgård, butik och trädgårdsrestaurang med café. Det natursköna området vid Uriksdals Slott och Edsvikens strand är ett populärt utflyktsmål. Närheten till naturen och växthusens blomsterhav förvandlar varje årstid till en unik upplevelse!
Ägarna, Mia Krook och Bosse Rappne har utvecklat ett unikt konferenskoncept som innehåller allt från vällagad mat till trivsel i en avkopplande miljö med en känsla av lugn och avskildhet, bara 10 minuter från Stockholm City. Slottsträdgårdens konferens vänder sig till människor som uppskattar möten i en hemtrevlig miljö, god mat och en vänlig och professionell service.

Våra lokaler

Vår största lokal Ladan har en härlig rymd med hela 6 meter i takhöjd. Ladan kan lätt anpassas till olika festarrangemang. Här kan upp till 130 personer äta middag och lokalen kan därefter snabbt förvandlas till danslokal med barservering.

Ladan

Med hela 6 meter i takhöjd har Ladan en härlig rymd som inspirerar. Lokalen är utformad för att vara flexibel och kan anpassas för olika verksamheter och behov som t.ex. konferenser, kurser, utställnings- eller  föresläsningslokal. Ladan rymmer upp till 150 personer.
LOKALINFORMATION
Biosittning: 120
Skolsittning: 60
Styrelsesittning: 28
U-sittning: 20 + 20
Stolar i ring: 60
Öar, rektangulära bord: 60
Lunch/middagssittning: upp till 120
Yta kvm: 117
Handikappvänligt: Ja
Scen i lokalen: Ja (mobil)
Fönster i lokalen: Ja, inkl. mörkläggning
och fjärröppning
Grupprum i anslutning till lokalen: Ja
Teknik/övrigt: MacBook Pro eller PC Laptop, trådlöst nätverk, projektor & duk, PA-anläggning med 4 högtalare, mikrofon med sladd, trådlös mikrofon och 2 st. ”myggor”, blädderblock, whiteboard och anteckningsmaterial.

Loftet

Här står “Tre Kungars Bord”, med anor från Slottsparken, som har plats för upp till 20 personer. Loftet har ett öppet kök och en lounge avdelning som ger en avkopplande och hemtrevlig miljö som inbjuder till effektiva möten.

LOKALINFORMATION:Biosittning: 25
Skolsittning: 12
Styrelsesittning: 20
Stolar i ring: 20
Yta kvm: 58Handikappvänligt: Nej
Scen i lokalen: Ja (mobil)
Fönster i lokalen: Ja
Grupprum i anslutning till lokalen: Ja[/one_third]

Teknik/övrigt: MacBook Pro eller PCLaptop, trådlöst nätverk, projektor & duk eller 52″ TV-skärm (kan kopplas trådlöst till dator), blädderblock, whiteboard och anteckningsmaterial.

LG-rummet

Vårt minsta konferensrum är perfekt för mindre grupper upp till 6 personer. Utsikten över Edsviken och Nationalstadsparken ger rummet en lugn och naturskön inramning.

LOKALINFORMATION
Styrelsesittning: 2-6 pers
Yta kvm: 19
Handikappvänligt: Nej
Fönster i lokalen: Ja
Grupprum i anslutning till lokalen: Ja
Teknik/övrigt: MacBook Pro eller PCLaptop, trådlöst nätverk, projektor & duk, blädderblock, whiteboard och anteckningsmaterial.

Mat & dryck

Det vegetariska köket är vår specialitet! I mer än 10 år har vi utvecklat den vegetariska kokkonsten och är idag ett av de ledande vegetariska köken i Sverige. För er som föredrar annat än vegetarisk mat kan vi även erbjuda skaldjur, fisk- och kötträtter av hög klass, där det vegetariska köket blir goda och spännande tillbehör. Självklart hjälper vår sommelier er att hitta rätt dryck till er måltid, eller varför inte arrangera en vinprovning innan maten?
För vårt välmeriterade köksteam är vällagad mat från grunden, gärna med kravmärkta och ekologiska råvaror som följer årstiderna, självklara ingredienser.

Upplevelser

Med vår kunniga personal och professionella gästföreläsare kan Slottsträdgården Ulriksdal erbjuda föreläsningar som är både lärorika och inspirerande.

Våra konferensgäster kan boka ett energigivande avbrott i sin konferens med en:

  • Inspirerade rundvandring i vår trädgård
  • Ett föredrag om trädgårdsdesign och odling på balkong och terrass
  • Andra föredrag om trädgårdsskötsel med massor av matnyttiga tips

”Vi kan även skräddarsy föredrag och workshops för just er!”

För er som är mat- och dryckesintresserade arrangerar vi nu även matlagningskurser vid våra utbildningskök! Här kan ni lära er att laga spännande maträtter tillsammans med våra kockar och umgås med era arbetskamrater eller kompisgäng.

”Kom till oss och förkovra er, lyssna, ställ frågor och dela erfarenheter!”

Vill ni förgylla er konferens eller middag med en inspirerande vinprovning hjälper vår sommelier att skräddarsy det ni önskar med innehåll och nivå. Vi kan garantera en minnesvärd upplevelse!

Solna meetings

Slottsträdgården Ulriksdal är medlem i Solna Meetings som är en fristående förening för mötes- & konferensanläggningar i Solna.

Telefon:  070-770 01 95, 073-986 39 63

Bokningsförfrågan

  • Skriv gärna information om datum, antal personer m.m.