Konferens och festvåning

Våra konferenslokaler, personliga, moderna och funktionsdugliga, ligger i direkt anslutning till handelsträdgården. Bröllop eller 50-årsfest? Med trerätters middag, bar, dans och liveband?
Vi arrangerar efter era önskemål. I unika och vackra lokaler som rymmer upp till 100 matgäster. Vällagad mat, närheten till naturen och växthusens blomsterhav bidrar till en minnesvärd upplevelse. I lokalhyra ingår frukt och vatten, förmiddagskaffe med smörgås, Slottsträdgårdens vegetariska lunchbuffé samt eftermiddagskaffe med bakverk.

Konferens & festvåningen är inbäddad i prunkande grönska med rötterna i vårt friland med självplock, handelsträdgården eller butiken. Det natursköna området vid Ulriksdals Slott och Edsvikens strand är ett populärt utflyktsmål. Närhet till naturen och växthusens blomsterhav förvandlar varje årstid till en unik upplevelse.
Ägarna, Mia Krook och Bosse Rappne, har utvecklat ett unikt konferenskoncept med vällagad mat och en lugn avkopplande miljö i avskildhet – bara 10 minuter från Stockholm City. Slottsträdgårdens konferens vänder sig till människor som uppskattar möten i hemtrevlig miljö, med god mat samt vänlig och professionell service.

Våra lokaler

Största lokalen, Ladan, har härlig rymd med sex meter i takhöjd. Ladan kan lätt anpassas för olika festarrangemang. Här kan upp till 100 personer äta middag innan lokalen snabbt förvandlas till danslokal med barservering.

Ladan

Med sex meter i takhöjd har Ladan en inspirerande rymd. Flexibel lokal som kan anpassas för olika verksamheter och behov – konferens, kurs, utställnings- eller  föreläsningslokal. Ladan rymmer 100 personer.

Biosittning: 100
Skolsittning: 60
Styrelsesittning: 28
U-sittning: 20+20
Stolar i ring: 60
Öar, rektangulära bord: 60
Lunch/middagssittning: Upp till 100
Yta: 117 kvm
Handikappvänligt: Ja
Scen: Ja (mobil)
Fönster: Ja, inkl. mörkläggning
och fjärröppning
Grupprum i anslutning: Ja
Teknik/övrigt: PC-laptop, trådlöst nätverk, projektor & duk, PA-anläggning med 4 högtalare, mikrofon med sladd, trådlös mikrofon och 2 ”myggor”, blädderblock, whiteboard och anteckningsmaterial.

Loftet

Här står “Tre Kungars Bord”, med anor från Slottsparken, och konferensplats för 18 personer. Öppet kök och en lounge-avdelning som ger avkopplande och hemtrevlig miljö vilket inbjuder till effektiva möten.

Biosittning: 25
Skolsittning: 12
Styrelsesittning: 18
Stolar i ring: 18
Yta: 58 kvm
Handikappvänligt: Nej
Scen: Ja (mobil)
Fönster: Ja
Grupprum i anslutning: Ja
Teknik/övrigt: PC-laptop, trådlöst nätverk, projektor & duk eller 52″ TV-skärm (kan kopplas trådlöst till dator), blädderblock, whiteboard och anteckningsmaterial.

LG-rummet

Vårt minsta konferensrum är perfekt för mindre grupper upp till 6 personer. Utsikten över Edsviken och Nationalstadsparken ger rummet en lugn och naturskön inramning.

Styrelsesittning: 2-6 pers
Yta: 19 kvm
Handikappvänligt: Nej
Fönster: Ja
Grupprum i anslutning: Ja
Teknik/övrigt: PC-laptop, trådlöst nätverk, projektor & duk, blädderblock, whiteboard och anteckningsmaterial.

Vegetarisk succé

Det vegetariska köket är vår specialitet! Under drygt 10 år har vi utvecklat kokkonsten och är idag ett av de ledande vegetariska köken i Sverige. Vi erbjuder även skaldjur, fisk- och kötträtter av hög klass, där det vegetariska köket står för spännande tillbehör. Vår sommelier hjälper er att hitta rätt dryck till måltiden, eller varför inte en vinprovning innan maten? För det välmeriterade köksteamet är kravmärkta och ekologiska råvaror, som följer årstiderna, självklara ingredienser.

Spännande upplevelser

Med kunnig personal och professionella gästföreläsare kan Slottsträdgården Ulriksdal också erbjuda lärorika och inspirerande föreläsningar. Vi skräddarsyr föredrag och workshops. Boka ett energigivande avbrott i konferensen:

  • En inspirerade rundvandring i vår trädgård
  • Ett föredrag om trädgårdsdesign och odling på balkong och terrass
  • Andra föredrag om trädgårdsskötsel med massor av matnyttiga tips

Mat & dryck

För er som är mat- och dryckesintresserade arrangerar vi även matlagningskurser i våra utbildningskök. Lär dig laga spännande maträtter med hjälp av våra kockar och tillsammans med dina arbetskamrater eller kompisgänget. Förgyll konferens och middag med en inspirerande vinprovning. Vår sommelier skräddarsyr era önskemål efter innehåll och nivå. En garanterat minnesvärd upplevelse!

Solna Meetings

Slottsträdgården Ulriksdal är medlem i Solna Meetings som är en fristående förening för mötes- & konferensanläggningar i Solna.

Telefon:  070-770 01 95, 073-986 39 63

Bokningsförfrågan

  • Skriv gärna information om datum, antal personer m.m.
    Genom att lämna dina uppgifter till oss samtycker du till sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i vår Integritetspolicy.