Här bokar du företagets eller stora familjens jullunch

Julmånaden december närmar sig med höstlika steg. Dags att boka festligheter och varför inte jullunch i goda vänners lag? Under tre veckor, 2–20 december, finns för slutna sällskap (30–80 personer), på vardagar möjlighet att boka vår julinspirerade och utökade vegetariska buffé kryddad med glögg och ett dessertbord. En annorlunda jullunch i växtriket med smaker från världens olika kök. Alla rätter tillagade av regionala ekologiska råvaror så långt det är möjligt att få tag på.
 
Plats: Ladan.
Datum: Vardagar 2–20 dec.
Klockslag: 11.30–14.15 (1 sittning).
Pris/person: 350 kr inkl. moms.

Har du matallergi?
Vi strävar efter att dagligen servera några rätter fria från nötter, mjölk, gluten och ägg. Är du mycket känslig bör du vara medveten om att det kan finnas spår av dessa ämnen eftersom de hanteras dagligen i köket. Vi använder vanligtvis kryddor som chili och paprika, olika typer av lök, selleri, ingefära, tomat, citrus, stenfrukter, olika sorter av curry och baljväxter.

Bokningsförfrågan – jullunch

Här gör du en bokningsförfrågan för ditt sällskap. Vi bekräftar – i mån av plats – din beställning via email. Eller föreslår ett alternativt datum. Väl mött.
    Genom att lämna dina uppgifter till oss samtycker du till sådan behandling av personuppgifter som beskrivs i vår Integritetspolicy.