Gladlynt 50-årsfest, företagspartaj, stillsam minnesstund eller en bokrelease? Slottsträdgården Ulriksdal skräddarsyr fester, evenemang och sammankomster efter just dina önskemål. Närhet till naturen i kombination med egna blomsterhav, vårt uppskattade kök och väldigt flexibla lokaler öppnar spännande möjligheter, dagtid som kväll – året runt.
Vi skräddarsyr festen
Miljö/lokaler: Vår blomstrande handelsträdgård är en naturskön upplevelse året runt. ”Ladan”, med 6 meters takhöjd och stora gröna växter, rymmer 40–100 middagsgäster. Samtidigt har ni tillgång till innergården (utomhus) samt yttre och inre gårdshuset. Festligt värre, smakfulla måltider, överraskande presentationer, barmingel och dans. Här kan upp till 200 gäster vistas.
Tider: Dagevenemang med lunch i Ladan eller eftermiddag – till kl 16.00.
Kvällstid: Klockan 17.00–23.00. Förlängning till 02.00 är möjlig.
Meny: Festmenyer: 740 kr/kuvert. Vegetariska bufféer: 740–840 kr/kuvert. Övriga menyer: från 195 kr.
All mat är tillagad av ekologiska råvaror och om möjligt närproducerade.
Dryck: Efter tycke och smak. Dryckesförslag finns. Bemannad bar tillgänglig kvällstid (endast kortbetalning).
Pris: Menyer: 195–840 kr. Samtliga priser inkl moms.
Lokalhyra: Varierar beroende på lokal, bokningsdag (vardag/helg), dag- eller kvällsarrangemang. Kontakta oss för kostnadsinformation.
Personalkostnad efter kl 23.00 (2 800–4 200 kr/tim, beroende på antal deltagare).
Ingår: Fullständigt serveringstillstånd, personal, festdukning med linnedukar och utensilier, klädda stolar, ljus, städning, teknisk utrustning, garderober (även mobila) och en grundinredning med stora växter i lokalerna.
Musik/underhållning: PA- och ljusanläggning, mikrofoner, projektor, stor duk, mobil scen och bar finns i Ladan och ingår i hyreskostnaden. Även möjligt med liveband och/eller discjockey.
Stor flexibilitet: Lokalerna, i olika storlekar inom- och utomhus, bidrar till att vi enkelt kan anpassa festen till sällskapets storlek vilket samtidigt gör det mindre beroende av väderleken.
Vad kostar det?
Lokalhyra: Varierar beroende på lokal, bokningsdag (vardag/helg), dag- eller kvällsarrangemang. Kontakta oss för kostnadsinformation.
Personalkostnad, kl 23.00–02.00:
Antal gäster = kostnad/tim
40–59 = 3 100 kr
60–79 = 3 800 kr
80–99 = 4 600 kr
100–119 = 5 400 kr
Meny/kuvert, exkl dryck:
Vegetarisk buffé: 740 kr
Vegetarisk buffé med fisk- eller kötträtt: 840 kr
Övriga menyförslag:
Förrätter: 115 kr
Varmrätt och dessert: 315 kr
Soppa, bröd och sallad: 175 kr
Dryck:
Dryckesförslag finns – se vinlistan.
(Samtliga priser är inkl moms)
Våra menyer
Villkor
Personuppgifter lämnade i detta formulär kommer behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.