Slottsträdgårdens webbutik

Här hittar du våra aktuella kurser och våra olika presentkort.

 • Presentkort

  Från: 100 kr
  Här beställer ni presentkort till nära och kära. Vill ni att vi ska skicka presentkort direkt till mottagaren, ange då mottagarens adress som leveransadress i kassan. Leveranstid ca 2–4 dagar (med PostNord). Det går även att köpa presentkort direkt i vår butik. Presentkort är giltigt två år från det datum det utfärdades.
 • Datum: Tisdag 13 oktober Tid: 18.00–20.00 Plats: Slottsträdgården Ulriksdal, Ladan Smörgås och kaffe/te ingår i priset
 • Föreläsare: Bosse Rappne Datum: Tisdag 15 september Tid: 18.00-20.00 I priset ingår smörgås och kaffe/te
 • Datum: Tisdag 22 september. Tid: 18.00-20.00 Plats: Slottsträdgården Ulriksdal, Ladan. Smörgås och kaffe/te ingår.
 • Datum: Tisdag 6 oktober Tid: 18.00–20.00 Plats: Slottsträdgården Ulriksdal, Ladan I priset ingår smörgås och kaffe/te
 •  
  Föreläsare: Julia Grund, Kenneth Hellberg, Pia Lanvin och Kristin Ström. Datum: 13–15 november. Tid: Fredag 17.00–20.00, lördag 09.00–17.00, söndag 09.00–15.00. Plats: Slottsträdgården Ulriksdal. Övrigt: I priset ingår 2 frukost, 2 lunch, 2 eftermiddagsfika, 1 middag samt ett omfattande kurskompendium. Mer information om programmet kommer med mejl till dig innan kursstart.
  Planera din drömträdgård med oss! Målsättningen med kursen i trädgårdsdesign är att du ska få grundverktygen för att själv planera en funktionell och vacker trädgård. Se fram emot en inspirerande helg som sätter fart på dina tankar, idéer och kreativitet. Vi går pedagogiskt igenom de olika stegen i designprocessen med fokus på trädgårdens former och funktioner. Föreläsningar och inspirerande bildspel varvas med praktiskt arbete med den egna trädgården. Workshop, gruppdiskussioner och individuell handledning kring den egna trädgården står i fokus. Anmäl dig så får du ett svarsmejl som bekräftar bokningen. Observera att köpet är bindande om du inte avanmäler dig senast en vecka innan kursen. Senare debiterar vi en avgift på 5 procent. Kursen kräver minst 10 deltagare. Vi håller förstås avstånd och anpassar oss och kurs efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med reservation för eventuella ändringar.