Låt oss på Slottsträdgården Ulriksdal skräddarsy bröllopsfesten – från romantisk vigselceremoni till dansant efterfest. Eller som det passar er. Närheten till naturen i kombination med egna blomsterhav, vårt uppskattade kök och flexibla lokaler ger bröllopet oanade möjligheter – året runt. Kontakta oss för en offert.

(Foto: Anette Bruzan)

Miljö/lokaler: Slottsträdgården Ulriksdal erbjuder grönskande och vackra lokaler för  bröllopsarrangemang.
För 40–100 gäster är ”Ladan” en vacker lokal med 6 meter i takhöjd som skänker stor rymd. Lokalen är ljussatt med dimmbar punktbelysning och är möblerad med större gröna växter. Bra teknik med bland annat kraftfull PA-anläggning, ”discobelysning”, trådlösa mikrofoner och dold HD-projektor. Även möjlighet att ha liveband och/eller diskjockey.

Ladan ligger i direkt anslutning till Trädgårdscaféets innergård och de båda Gårdshusen (inre och yttre). Vid kvällsbokning kan även dessa ytor/lokaler ingå i arrangemanget och är bra platser för en välkomstdrink till exempel.
För det mindre sällskapet kan enbart Gårdshusen vara ett bra alternativ. Båda alternativen kan arrangeras för musik & dans och med mobil bar efter middagen.

Lokalhyra: Varierar beroende på lokal, bokningsdag (vardag eller helgdag) eller om det är ett dag- eller kvällsarrangemang. Kontakta oss för kostnadsinformation. Vilken lokal som passar ert bröllopsarrangemang diskuterar vi gärna på plats.
Vi stöper aldrig våra festarrangemang i samma form.

Vigsel: Vi kan också arrangera vigseln här på Slottsträdgården. Det finns flera vackra platser för att arrangera en ceremoni innan (bröllops)festen.  Ett standardarrangemang – inomhus eller ute i trädgården – kostar 4 500 kr. Eller mot offert om ni önskar något extra.

Menyer: Vårt köksteam erbjuder säsongsanpassade bröllopsmenyer med ekologiska råvaror. Vi tillagar all mat från grunden. I menypriset ingår köks-, disk- och serveringspersonal, festdukning/arrangemang med festdukar och utensilier, teknisk utrustning, städning samt rådgivning med den arrangemangsansvarige.

Dryck: Vi kan erbjuda ett stort antal viner och andra måltidsdrycker eller dryckespaket med våra ekologiska husviner. Samt en bemannad bar under kvällen (med kortbetalning om ni önskar betalbar).

Pris: 3 rätter: 825–1 275 kr/kuvert beroende på dryckespaket. 4 rätter: 900–1 350 kr/kuvert beroende på dryckespaket. Buffé: 740–840 kr/person.
Menypris gäller för sällskap på minst 40 personer och ett öppethållande till 23.00.
Det går att förlänga bröllopsfesten till 02.00 – då tillkommer timkostnad för den personal som behövs 23.00–02.00. Kostnaden varierar beroende på antal gäster enligt nedan: 40–59 pers: 3 100 kr, 60–79 pers: 3 800 kr, 80–99 pers: 4 600 kr, 100–119 pers: 5 400 kr.

Blomsterarrangemang: I menypriset ingår även en grunddekor med växter och blommor i lokalen, vilka väljs av vår personal beroende på säsong. I denna grunddekor kan vi även arrangera blommor på borden till självkostnadspris. För er som önskar eget blomsterarrangemang eller speciellt färgtema i lokalen kan våra designers kontakta er för offert och möte. Det går även bra att kontakta dem direkt om du har frågor eller önskemål om dekor eller blomsterarrangemang:
trädgårdsbutiken@rappne.se  Ansvarig är Mona Blom tel: 072-511 81 24

Kom förbi & preliminärboka: Om Slottsträdgården är ett intressant alternativ för er bröllopsfest vill vi rekommendera er att göra en preliminärbokning för att säkra lokal/dag. Vi kan hålla en preliminärbokning i max 3 veckor.
Ni är välkommen att komma till oss för ett möte, titta på våra lokaler, få svar på ev. frågor och där ni kan berätta hur ni har tänkt er bröllopsmiddag/fest.

Samtliga priser är inkl. moms, med reservation för ändade regler/avgifter/skatter för råvaror eller alkohol från myndigheter och leverantörer under 2021.

Vad kostar det?

Meny/kuvert:
3 rätter: 825 kr exkl dryck. 1 275 kr inkl dryckespaket.
4 rätter: 900 kr exkl dryck. 1 350 kr inkl dryckespaket.
Vegetarisk buffé: 740 kr.
Vegetarisk buffé med fisk- eller kötträtt: 840 kr.

Lokalhyra: Varierar beroende på lokal, bokningsdag, dag eller kväll. Kontakta oss för kostnadsinformation.

Personalkostnad, kl 23.00–02.00:
Antal gäster = kostnad/tim.
40–59 = 3 100 kr
60–79 = 3 800 kr
80–99 = 4 600 kr
100–119 = 5 400 kr
(Samtliga priser inkl moms)

Studera bröllopsmenyn här >>

Bokningsförfrågan Bröllop

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
  • Glöm inte att välja önskat datum och antal gäster i formuläret.

Personuppgifter lämnade i detta formulär kommer behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.